Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 995 000 Kč

E

Nehospodárná

  • cena je konečná včetně právního servisu a všech poplatků spojených s prodejem nemovitosti
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Lukáš Mičola
1 hlas

17 530 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 70 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 70 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 2269
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej zajímavě dispozičně řešeného cihlového bytu 3+kk s balkonem (70m2). Byt se nachází ve 2. NP cihlového domu z celkového počtu 5 pater na Klatovské třídě, Jižní Předměstí (Plzeň - Bory). Při vstupu do bytu je prostorná předsíně. V kuchyni je zcela nová kuchyňská linka s plynovou varnou deskou a troubou. Vše nově instalováno 2023. Kuchyňská linka Je ve tvaru písmene L. Místnost je ideální k vytvoření jídelny nebo obývacího pokoje, případně kombinace obojího. Následně je vstup do další místnosti, ze které je vstup na balkon a do velké šatny se skříní a vlastním osvětlením. Ve třetí místnosti není žádné vybavení, ani zařízení. Je tady i menší úložný prostor. Koupelna jsou s toaletou odděleně a v původním stavu. Okna v celém bytě jsou plastová.
Orientace bytu je západním a východním směrem. Částečná rekonstrukce v bytě proběhla na jaře roku 2023.

K bytu náleží velký sklep a spoluvlastnický podíl na dvůr, který je orientovaný ve vnitrobloku domu. Veškeré přípojky v bytě jsou vč. vysokorychlostního internetu. Zastávky MHD jsou prakticky pár metrů od domu, jezdí sem pravidelná tramvajová linka č. 4, vč. nočních spojů. Velmi malá vzdálenost do centra města, do 5 minut, stejně tak k nákupnímu centru Area Bory. Jelikož je byt v osobním vlastnictví, je možné jej financovat úvěrem nebo hypotékou, kdy financování Vám v případě zájmu pomůžeme zdarma vyřídit. Byt je k dispozici na domluvě.
Ideální investiční příležitost, bydlí zde dlouhodobě studenti ZČU a byt je pronajímán. Proto je tato nabídka ideální pro investora, který by sám byt měl zájem i nadále pronajímat a velice slušné a klidné studenty zde v běžícím nájemním vztahu ponechat.
Správcem domu je Prodomia Plzeň, služby spojené s bytem jsou 2.600,-Kč a to včetně fondu oprav, který je 1.450,-Kč. PENB - E. Prohlídky jsou po předchozí domluvě. Celkově je dům s klidnými a stálými obyvateli.
Vřele a jednoznačně doporučuji jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice, neboť od domu je velmi malá vzdálenost na jednotlivé fakulty ZČU. Velmi příznivá cena i vzhledem k tomu, že je to cihlový dům s dalším příslušenstvím podílu na vnitrobloku.
Jedná se o skutečně moc hezky prostorově a dispozičně řešený byt. Cena je konečná včetně právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodejem tohoto zajímavého bytu.
O bydlení v této lokalitě je stálý zájem z hlediska pronájmu, díky blízkosti na jednotlivé fakulty ZČU.
Jednoznačně doporučuji!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (18)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit