Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Ivana Bémová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení 1. září 2023
Plocha zastavěná 4 500 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 357676
Plocha užitná 4 500 m²

Popis nemovitosti

Máte rádi sport i podnikání a hledáte možnost, jak byste obojí spojili? Pak mám pro Vaši společnost výjimečnou nabídku, která Vám umožní obojí rozehrát ve velkém!

Právě nyní je na prodej velká sportovní hala, a to hned za hranicí Prahy, jen pár minut od Černého mostu. A s ní i parkoviště pro 100 aut, které můžete lehko rozšířit o dalších 50 míst. A k tomu ještě 20.000 m2 pozemků s vlastní studnou, na kterých můžete vystavět další sportoviště.

V hale se dnes hraje jak špičkový, tak amatérský badminton, a to na profesionálních površích s protiskluzovou úpravou. Část haly je naopak vyhrazena pro tenis, další pro ping-pong, trénují tu dospělí i děti, své místo tu má sport postižených. Stejně dobře tu můžete provozovat basketbal nebo házenou, ale i šerm nebo jiné volnočasové aktivity.

Hala je 100 m dlouhá, 43 m široká a 12 m vysoká. Pod její střechu, na které si můžete vytvořit fotovoltaickou elektrárnu, se tak vejde 20 badmintonových anebo pět tenisových hřišť. Pro hráče je tu prodejna i půjčovna sportovního vybavení. Nechybí galerie pro fanoušky a bistro se 40 místy, kde se můžete zchladit po tréninku i slavit sportovní úspěchy! Do budoucna tu můžete hráčům nabídnout také wellness nebo ubytování.

Herní plochy však najdete i venku - jsou tu další dva tenisové kurty a tři hřiště na beachvolejbal. Za pěkného počasí láká k posezení také venkovní zahrádka bistra.

Mohla by to být kombinace sportu a byznysu, kterou hledáte? Pak mi zavolejte - ráda se s Vámi v Radonicích sejdu a probereme Vaše plány.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Ivana Bémová
Mgr. Ivana Bémová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Ivana Bémová
Mgr. Ivana Bémová
zobrazit telefon