Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 760 000 Kč

  • 1 293 Kč za m²
  • 1 290 Kč
big left
big right
Nemovitost nabízí
Pavel Cink

16 499 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Datum vložení před 9 dny
Elektřina 230 V
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 29

Popis nemovitosti

POZOR!! Exkluzivní Nabídka: Prostorné Stavební Pozemky v Atraktivní Lokalitě Radnice u Rokycan
Hledáte ideální místo pro stavbu vašeho nového domova? Představujeme vám jedinečnou příležitost koupě stavebních pozemků v malebné obci Radnice, pouze 15 km od Rokycan a 25 km od Plzně. Nabízíme k prodeji rozlehlé pozemky s celkovou výměrou 2.908 m, které poskytují možnost rozdělení na 3-4 samostatné stavební parcely.
Klíčové vlastnosti:
Lokalita: Radnice u Rokycan, s výbornou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností. V obci naleznete školku, základní školu, polikliniku včetně praktického lékaře, zubaře, dětského lékaře atd., dále také obchody, restaurace, sportoviště atd., což zaručuje pohodlné rodinné bydlení.

Velikost: 2.908 m s možností rozdělení na 3-4 samostatné parcely.
Cena: 1.290 Kč/m, což je vynikající investice do vaší budoucnosti.
Přípojky: Elektrická přípojka na pozemku, voda řešitelná vrtem, odpady pomocí ČOV.
Stavební možnosti: Na pozemcích lze stavět rodinné domy s jedním podzemním a jedním nadzemním podlažím plus podkroví. Maximální zastavěnost 20%.

Pozemky se nacházejí v klidné části obce s minimem průjezdního provozu, což zaručuje soukromí a klid. Nedaleko se také nachází známý lom určený ke sportovnímu rybolovu, který nabízí skvělé možnosti pro relaxaci a volnočasové aktivity.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou možnost postavit si dům snů v krásné a klidné oblasti s výbornou dostupností do větších měst. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s možností rychlého dosažení městské infrastruktury.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši odpověď a případnou spolupráci při realizaci vašeho bydlení snů!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right