Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 950 000 Kč

C

Úsporná

  • cena k jednání
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Renata Dundáčková

26 108 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 167
Plocha užitná 90 m²
Datum vložení před 13 dny
Plocha zastavěná 112 m²

Popis nemovitosti

Hledáte dům pro plnohodnotný rodinný život s výbornou dostupností do Svitav? Potom právě vám představujeme novostavbu rodinného domu 4+kk, bungalovu s užitnou plochou 90 m2, postaveného na pozemku o celkové výměře 831 m2. Dřevostavba od renomované firmy HP byla zkolaudována v prosinci 2023. Objekt je jednopodlažní, nepodsklepený, bez obytného podkroví, zateplený systémem ETICS s venkovní omítkou. Střecha je sedlová s betonovou krytinou firmy Bramac.

Dům nabízí tři samostatné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem (připraveným pro instalaci kuchyňské linky), praktickou spižírnu a přímý vstup na zahradu 719m2 (s možností vybudování terasy dle vlastních představ - návrh viz. vizualizace). K dispozici je také koupelna s vanou a WC, a navíc samostatné WC s technickým koutem.

Vytápění je zajištěno kombinací klimatizační jednotky s funkcí tepelného čerpadla vzduch-vzduch, elektrických přímotopů, elektrických podlahových roštů a krbových kamen. Jedná se o mimořádně energeticky účinný způsob, jak dosáhnout dokonalé teploty po celý rok. Ohřev TUV je zajištěn bojlerem s kapacitou 100 litrů energetické třídy A+. Podrobný popis najdete na stránce nemovitosti (připravuje se). Plocha pro parkovací stání u domu zajišťuje pohodlné parkování až pro 2 auta. Jižní orientace všech pokojů i zahrady je ideální pro plné využití slunečního světla a vytvoření příjemné atmosféry.

Obec Karle se nachází v okrese Svitavy v Pardubickém kraji, přibližně 8 km západně od Svitav. Žije zde 421 obyvatel. V obci najdete mateřskou školu a potraviny. Nedaleko se nachází Vodárenský les, který je příjemný na procházky. Ve Svitavách je veškerá občanská vybavenost.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rády pomůžeme. Neváhejte mne tedy kontaktovat a přijďte si prohlédnout vaše nové bydlení.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right