Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

499 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Angelina Vasileva

2 190 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 154 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Bazény Venkovní
ID nemovitosti F11941
Plocha celková 288 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 154 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme nádhernou vilu 153,8 m2 se čtyřmi ložnicemi v první linii u pláže! Vlastní zahrada a vlastní bazén. Unikátní investiční příležitost! Garantovaný výnos s možností využívání 5 týdnů v roce v rámci garantovaného výnosu. V době vlastní užívaní pro sebe nebo své hosté majitel ne platí energie, bazény, relaxační zóny, lehátka a slunečníky na pláži! Bezplatní prohlídky na místě! 47 týdnu v roce kompletní správa pronájmu. Bez poplatek na údržbu za předpokladu uzavření smlouvu na pronájem se správcovskou společnost! V případě, že majitel si nepřeje garantovaný vynos je poplatek na údržbu €327.18 měsíčně. Předpokládaný roční vynos 6-7%, garantovány výnos je 5%. Výběr dalších nemovitostí různých velikostí a dispozic v tomto a sesterských resortech. Ceny od € 140 000! Konkrétní popsána nemovitost je nádherná Villa v první linií v 5* resortu Tortuga Beach Resort na ostrově Sal, Kapverdy. Villa je dvoupodlažní, na pozemku o velikosti 288 m2, nádhernou terasu o velikosti 40.3 m2, a vlastní bazén.
Dispozice-
první podlaží: předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem se vstupem na terasu a dvůr, ložnice, terasa, technická místnost, koupelna s toaletou.
druhé podlaží- tři prostorné ložnice, dvě koupelny s toaletami, nádherná, prostorná terasa
Cena je včetně vysoce kvalitního nábytku a vybavení. Na vyžádání pošleme půdorys a zabezpečíme on-line nebo klasickou prohlídku.
Kapverdy jsou tropický ráj uprostřed Atlantského oceánu o 10 ostrovech nedaleko západního pobřeží Afriky. Díky 350 slunečným dnům v roce se teploty trvale pohybují mezi 25-30 °C, voda je křišťálově čistá. V této lokalitě nehrozí hurikány, zemětřesení, vulkány, ani další podobná nebezpečí. Kapverdy mají mantru „No stress“ a díky uvolněnému životnímu stylu jsou ideální prázdninovou destinací. Zájem o cestování na Kapverdy od roku 2000 vzrostl o 115 %, do roku 2024 se očekává další zdvojnásobení. Prosperující cestovní ruch je částečně zásluhou vysokých kapverdských standardů pohostinnosti a celoročním ideálním klimatem ke koupání. Rychle rostoucí zájem o tuto destinaci vedl k vysocé poptávce po kvalitním ubytování, která často převyšuje nabídku. Prosperita Kapverdských ostrovů je kromě rostoucího turistického ruchu také zásluhou stabilní, demokratické vlády a jasné strategie rovoje.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (3)
small left
small right