Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení 5. ledna 2024
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti Rozestavěný
ID nemovitosti N6329
Plocha užitná 304 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní vilu z projektu Pinares de San Anton zakomponovaného do nádherného prostředí přírodního parku. Projekt nabízí život v harmonii mezi interiérem a exteriérem. Klíčovým prvkem je přirozené světlo, které zalévá vnitřní prostory vily prosklenými okny a dveřmi umožňujícími exkluzivní výhledy na moře a město.

Dokonalou cirkulaci mezi jednotlivými místnostmi v přízemí zajišťuje otevřený prostor, který spojuje kuchyni s obývací a jídelní částí s přístupem na velkou terasu s bazénem. Tři ložnice se dvěma koupelnami v prvním patře jsou koncipovány tak, aby poskytovaly maximální prostor a pohodlí, přičemž hlavní ložnice má vlastní šatnu s koupelnou. Výhled na moře je nabízí všechny místnosti. V suterénu je pak multifukční místnost s velkými okny, kterou si majitelé mohou uzpůsobit, dle potřeby, ať už jako tělocvičnu, pracovnu nebo privátní wellness. Tento prosvětlený prostor lze využít i jako celý apartmán dle alternativního projektu s obytným prostorem a dalšími dvěma ložnicemi. Na střeše u této vily je možnost solária s nádherným výhledem.

Celý projekt klade velký důraz na technické vybavení a je postaven v nadstandardním provedení, velkoformátové keramické obklady v koupelnách vybavených sanitární keramikou Villeroy & Boch a Duravit s podlahovým vytápěním a samostatným automatickým systémem klimatizace s vytápěním ve všech místnostech, připravené rozvody pro vysokorychlostní přenos internetu s možností výběru instalací domotických systémů.

Pinares de San Anton je nejlepší lokalitou Malagy. Díky své poloze na kopci v přírodním parku nabízí klidné bydlení s úžasnými výhledy s blízkou dostupností škol, obchodů, restaurací. Letiště vzdáleno 20 min autem.

Projekt je v dokončovací fázi, k nastěhování v 1. čtvrtletí 2023.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jesika Schopper
Mgr. Jesika Schopper
zobrazit telefon