Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena je konečná vč. právního servisu, nezávislé úschovy mimo RK a všech poplatků spojených s prodeje
big left
big right
Nemovitost nabízí
Lukáš Mičola
1 hlas

31 593 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Kabelová TV
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 110 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 2256
Plocha obytná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 180 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost, samostatně stojící rodinný dům v Chlumčanech u Plzně s velkou zahradou o celkové výměře 1001m2.
Vjezd je z obecní, asfaltové komunikace a dům je napojený na veškeré sítě - obecní voda, kanalizace, elektřina i plyn.
Dům je v osobním vlastnictví bez jakéhokoliv omezení vlastnických práv a bez břemen, nachází se v Nerudově ulici. Celý pozemek je kompletně oplocený (zčásti zděným plotem) a poskytuje výborné vlastní soukromí a zázemí.
V přední části prvního pozemku (s domem) je z ulice Nerudovy hlavní a jediný vstup a vjezd (branka a dvojkřídlá vrata), podél malé zahrady pak přístup k samostatně stojící garáži. Na tomto pozemku je kromě domu malá zděná stavba, vhodná např. jako sklad na zahradní nábytek či jiné potřeby, na ni navazuje dílna. Z druhé strany pozemku je dřevník, kurník a stavba pro venkovní, kryté sezení.
Na tento pozemek (zčásti dvůr, zčásti zahrada) dále navazuje druhý pozemek – velká zahrada s ovocnými stromy, rovinatá a zatravněná, kde je i několik okrasných keřů. Výměra tohoto pozemku by byla dostatečná i na event. stavbu dalšího rodinného domu nebo k případnému jinému (zemědělskému) využití.
Dům je patrový a částečně podsklepený. Sklep má plochu cca 14m2 a je v něm vodoměr a uzávěr vody s vývodem a uzávěrem vody na zahradu k zavlažování.
Vstup do domu tvoří zastřešený přístavek, z něhož je přístup do sklepa a po několika schodech ke komoře a toaletě. Na tento vstup navazuje předsíň, ze které se vstupuje do koupelny a přízemních pokojů. Ty jsou zde tři, všechny prostorné a větších rozměrů (dva s výhledem do ulice, jeden do dvora).
V koupelně je umyvadlo a vana a kombinovaný plynový kotel Vaillant, který slouží k vytápění a k ohřevu teplé vody. V celém domě jsou namontovány topné radiátory, napojené na kotel. V koupelně je velký prostor na pračku.
Z chodby (všechny chodby jsou do poloviny obložené dřevem, podlaha keramickými dlaždicemi) se po kamenném schodišti (taktéž zčásti obloženým dřevem) vystupuje do patra, kde je velká kuchyně s jídelním koutem a další pokoj. Naproti kuchyni je velká spíž a vstup na rozměrnou půdu; tento prostor by mohl posloužit k vytvoření dalšího obytného pokoje.
V současné době je dispozice domu 5+kk s několika menšími pomocnými místnostmi, další dvě místnosti (mansardové) by případně mohly vzniknout.
Lokalita, kde se celá nemovitost nachází, je nedaleko jižního okraje obce, v klidné ulici s minimální dopravou. Z domu je i hezký výhled do okolí. Parkování i garážování na vlastním pozemku.
Chlumčany jsou velká obec s dobrou občanskou vybaveností, která je v blízkosti domu (150 metrů od domu je škola, kulturní dům s restaurací a do 5 minut chůze obchody). Dopravní spojení je velmi dobré, jezdí sem několikrát denně vlakové i autobusové spoje do Plzně, na druhou stranu do Klatov a na Šumavu (vlaková zastávka je asi 10 minut chůze od domu, autobusová 5 minut).
PENB – G, štítek není k dispozici, původní stavba je z roku 1925.
Vřele doporučuji!

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit